2011. március 15., kedd

Eurovíziós Dalfesztivál

Halihó!

Picit bővítem a blog témakörét. Igyekszem a jelennel foglalkozni. Az aktuális hírekkel, újdonságokkal. Apró kritikákat, ismertetőket, jeleneteket fogok írni. Hol az életemből, hol hírekből, hol benyomásokból. De mindet az élet fogja szülni, no és az én "tehetségem". Hopp ez picit se volt ego, sebaj, értsétek jól! :)

2011. május 10.! Tudja valaki, hogy mi lesz akkor? Hmmm? Várok még egy picit, hátha valakinek beugrik.... Na jó, ha nem, akkor segítek. Az 56. Eurovíziós Dalfesztivál, amit idén Németországban rendeznek meg, (már harmadszor teszem hozzá) méghozzá Düsseldorfban. No és most lehet gondolkodni, hogy mi a makkért és honnan jött ez a téma. Hát kérem szépen reggel óta Wolf Kati dalát hallgatom. Egy év kihagyás után, ugyanis Magyarország ismét indít egy igencsak esélyes dalt és előadót! Kati személyében! A dal hallgattatja magát, olyan, mint egy izgalmas könyv, amit képtelenek vagyunk letenni. A fülünkbe mászik és egyszerűen nem is akar onnan mozdulni.

De mindenki megbizonyosodhat róla a saját fülével :) ;) Katt ide!

Össze lehet hasonlítani a 2009-es nyertes dallal!

Ugye, hogy van különbség?

Az előző évek nyerteseit figyelembe véve. Továbbá, hogy tavaly Magyarország nem indult. Előtte pedig (2009)Ádok Zoli "dance with me"- je, (2008) Csézy "szívverés"-e, (2007) Rúzsa Magdi "unsubstantial blues"-a a vártnál kevesebb sikert értek el. Persze ezzel nem azt mondom, hogy nem nagyszerű énekesek, mert azok. De az idei évben nagy eséllyel indul/hat Wolf Kati! Jóslatokba bocsátkozom... nem hiszem, hogy felelőtlenül... első 5-ben benne lesz!

Hajrá Magyarország! Hajrá Kati!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...