2011. június 1., szerda

Rák és a mobilok...

Épp az imént tévedt a pillantásom egy érdekes cikkre az origon. Rák és mobiltelefon címmel. Katt a linkre és te magad is elolvashatod.
No de röviden...Érdekes dolgot állapított meg a WHO, bár ezt már eddig is hallani lehetett. Miszerint a csöppnyi ketyerék, melyek hasznos részei életünknek, "esetlegesen rákkeltő" hatással vannak ránk. A besorolásban kézen fogva jár a kipufogógázzal és a DDT-vel. Hát nem tudom... lehet benne valami. Még jó, hogy esténként a telefonomat is betakarva alszom el... Lehet, hogy nem kéne? :D
Ha elolvasnád az eredeti cikket, akkor ajánlom még a kapcsolódó írásokat is... De kérdezem én... hogy lehet kiiktatni az életünkből a bűvös kis "jótevőnket"? Hisz a mai világban elengedhetetlen, sőőőt most már lassan nem egy telefonnal rohangálunk, hanem kettővel. Az egyik munka, másik magánélet. No és a rohanó világban, jobbnál-jobb csúcstechnológiák születnek, és látják meg a napvilágot... jobbnál-jobb telefonok. Az Apple, a Samsung állandó versengésben állnak. Fantasztikus egyedeket dobnak piacra.... És ha már itt tartunk, megmutatnám a kiszemeltem (bár már hónapok óta válogatok és mérlegelek... hihetetlen nehéz megtalálni a megfelelőt... azt amelyikre első látásra azt mondhatod... "Igen! Ez a nekem való... Ez az enyém..."
Egy jó ideje nézegetem a "piacot". Fontolgattam a BlackBerry-t, az iPhone-t , Nokia-t és az örök kedvencet a Samsungot. Mindegyik márkában megtaláltam a nekem tetszőt, illetve a kellő tudással rendelkezőt... mert ha már vesz az ember egy készüléket... akkor az überokos legyen! Mindig egy csodára esik a választásom... mindig őt nézem meg először és persze utoljára is... És ő pedig...

a Samsung Galaxy Ace!!! Olyan nekem való :) Elegáns, okos, letisztult forma... Az egyszerű külső alatt, fergeteges dolgok nyugszanak... :) Már telefonáltam is az ügy érdekében, már kialkudtam a dolgokat aranykártyámnak segítségével... Csak egy igenre várnak... De én habozok! Szokásomhoz híven... Bár úgy is enyém lesz ;)

Jelenleg pedig egy ilyennel élek együtt :D

No ennyit a rákkeltő ketyerékről... Még ennek tudatában is az emberek többsége évente cseréli készülékét... Ilyenek vagyunk!

Szép napot mindenkinek!


2 megjegyzés:

  1. Azóta nem teszem be a telefont az ágyamba (mondjuk előtte sem nagyon szoktam), amióta valami fura oknál fogva kioldott a billentyűzár és sikerült a kontakt listán szereplő első személyt valamikor hajnalok hajnalán felcsörgetni – ezúton is bocs, Atta. :) Szegény felvette én meg szépen aludtam tovább.

    Az alsó képen az a Samsung Galaxy Ace nem is néz ki csúnyán. Talán azért, mert hasonlít egy másik gyártó egyik termékére, amit jóval korábban dobtak piacra és milliókat adtak el belőle? :)

    VálaszTörlés
  2. Kedves Csaba!

    Nem a telefonon kell aludni... :D hanem mellette :) de én még nem szoktam le eme rossz tulajdonságomról...

    Az esetleges hasonlóságok a készülékek között... csupán a véletlen műve :D ( vagy hogy szokták ezt a filmekben mondani? )
    Amúgy megy is a per a két cég között... nem tudom olvastad-e? El is akartam neked küldeni.. :)
    No és ugye, hogy szép a telefon? Mondtam én :)

    Üdv.: Egy régi barátod, akit már hetek óta nem látogattál meg!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...