2011. június 10., péntek

Már majdnem finish


Hali mindenki!

Munka, munka hátán... Mostanság nem áll másból a napom, mint telefonálásból... itthon, munkában...útközben. Mindenhol! Még mindig van leszervezni való. De most már azt mondhatom, hogy az előkészületek 95 % megvan, kipipálva. A plakátos, okleveles tervezős részében, iszonyú nagy köszönet jár Csaba barátomnak, akit ugyan, már lassan csak havonta látok személyesen... de telefonon, mailben és facebookon napi x perceket eszmecserélünk. Csabáról elmondanám, hogy elődöm volt a Közösségi Házban, a Falu Tv velejét adta, falunk honlapjának design-ere... és számos cég virtuális alappillére. Ha többet tudnál meg róla ... Katt ide!

A mai napom is a fesztivál körül forog majd. 9 körül indulok plakátolni. Délben egy gyors névnapozás( Ezúton is kívánok Boldog Névnapot minden Margitnak), majd nyitom a Közösségi Házat, ahol folytatódik az őrület... közben pedig Tanodás főzés az udvaron :) Kellemest a hasznossal ;)

Ja és nem mondtam... de szerdán megérkezett a segítség :) úgyhogy, mindig van új a nap alatt...

Na Csóközön mindenkinek!
Szépséges napot!


1 megjegyzés:

  1. Nem találok szavakat. Számos cég virtuális alappillére... Na ilyen megfogalmazásban sem hallottam még azt, amit csinálok. :D

    Az új weboldal elkészülte után remélhetőleg majd többet járok arra felé – ezt a mostanit meg annyira már nem reklámoznám, hogy én csináltam (sok évvel ezelőtt).

    Azért köszi az ajánlót. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...