2011. május 25., szerda

Reggeli gyors ...



"Az élet egy nagy szerepjáték. Mindannyian játsszuk az általunk választott karaktert, és csak egy dolog van ami kizökkenthet minket a szerepünkből, s az nem más, mint a szerelem. Mikor jön valaki, aki az első perctől kezdve átlát rajtunk, az ő szemében az álarcunk lehull és megsemmisül. Csupán az igazi énünk érvényesül, ha akarjuk, ha nem, és ez az, ami néha annyira megrémít minket, hogy legszívesebben hanyatt-homlok menekülnénk, de hamarosan rájövünk, hogy e nélkül nincs értelme az életünknek."

/részlet a Grace klinika c. sorozatból /



Gondolom észrevettétek... egyre több idézetet szurkodom a bejegyzéseim közé... nem véletlen! Ami tetszik, ami engem fejez ki, ami rám illik ... ja és persze ami igaz, kikerül az oldalra... ha tetszik... ha nem... ;) No de most következzék egy kis hangulatfestés...

Meleg napokat élünk. Megérkezett gőzerővel a nyár. Szinte letaglóz minket. Néha egy-egy zivatar frissíti fel a fülledt napokat... ilyenkor kinyitom az ablakokat, és engedem, hogy beszivárogjon az élet... hogy beszivárogjon az eső illata... hogy beszivárogjon egy kis nyugalom. Imádom! Aztán félóra elteltével, ismét támad a Nap. Az eső, szinte minden cseppjét elnyeli a Föld, a többit pedig elintézi a Sárga "démon". Ismét fülledt párát lélegzünk be.... Majd egy idő után, minden kezdődik elölről.
Ha minden igaz... ma is egy ilyen napnak nézünk elébe... itt a Dél-Dunántúlon! :)

Gyönyörű szép napot mindenkinek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...