2011. május 4., szerda

Jajj ezek az álmok

'Reggelt!

Ki vagyok az agyammal! Ami sokat foglalkoztat, tuti arról álmodom. Tegnap persze folyamatosan álomról meg hasonlókról kellett beszélgetnem a haverokkal... Hát hogyne... Reggelre ébredve (már majdnem sírva) átéltem az érettségi találkozóm (idén esedékes... már 5 éve érettségiztem... szervezés alatt van). Itt az eredménye annak, hogy mennyi minden jár napközben a kis fejecskémben. Izgulok az érettségizők miatt, hiányoznak a barátaim, ráadásul zombi apokalipszisről társalgunk munkaidőbe, no meg azután is... mert ez olyan szokványos dolog mindenki életében szerintem...
Ahh fáradtabb vagyok, mint mikor este lefeküdtem. Kész érzelmi háború volt az éjszakám (persze álombéli).Itt szeretném megragadni a lehetőséget és köszönetet mondanék Dani barátomnak a már-már rendszeressé váló zombifantáziálásaihoz... Továbbá köszönöm neki, hogy soha nem hagy unatkozni... (filmnézés, sorozatozás közben, másokkal folytatott beszélgetések közepette.. stb.). Ha nem léteznél... én találnálak fel! :D (KÁM :D )Szép napot mindenkinek!

Sok sikert Szívem a mai naphoz!

Csóközön!

4 megjegyzés:

 1. Megtisztelő, hogy rendszeres, fárasztó és már-már számomra kellemetlen noszogatás után, hajlandó voltál írni rólam. Igazán jó érzéssel tölt el eme szép gesztusod! Ami pedig a "zombi apokalipszist" illeti, egyszer úgyis bekövetkezik!
  A "kám"-ra meg csak annyit írok, hogy :)

  Üdv.:
  Kedves Dani barátod

  VálaszTörlés
 2. Részemről a megtiszteltetés... Öröm volt írni végre rólad... Öröm volt végre leírni a neved! Mámorító!!!

  Ellenben most köszönettel tartozol, amiért egy csapásra híressé tettelek :D

  p.s.: remélem nem jön el a zombi kor...!
  Egyszer azt a mosolyt valahogy elintézem...tuti!

  Ölel és (közben rugdos meg csikál) Andi!

  VálaszTörlés
 3. Hálás is vagyok szívből, hogy ilyen híressé próbáltad tenni a nevem, de sajnos már korábban felfigyeltek rám, úgy kb. mikor megszülettem!
  A blog olvasóinka pedig üzenem, hogy inkább az én blogomat olvassák:
  www.napiszar.com
  A zombi kor pedig egyszer eljő! ;)

  Dani

  VálaszTörlés
 4. Köszi husom:) Tök faszán ment a mai nap:) Majd mesélek:) Zombik meg ugysem lesznek...ha meg igen ott a ház amit lestünk...Igaz husi?:)

  ...A Te Szíved!:)

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...