2011. július 24., vasárnap

Ponyva reggeli kávé mellé...

[...]Igen van valakim... már egy ideje. Fiatalabb nálam 5 évvel, és ráadásul közel 400 km választ el tőle. Ő megtestesíti mindazt, aki én voltam még pár éve. Tudod hihetetlen sokat változtam, és még nem tudom eldönteni, hogy előnyömre, vagy káromra. Amikor szakított velem Vé tönkrementem...tényleg! Azt hiszem a mai napig nem tudtam igazán feldolgozni... bár tovább léptem, mert muszáj! És azt hiszem, míg élek ... fájni fog. De Vé után egyből lobbant egy újabb rajongás valaki iránt... A remény játszott velem, vagy nem is tudom, hogy olyan hirtelen jött valaki... Aki a legsebezhetőbb pillanatokban tette meg ugyanazt amit Vé. Megcsalt... Utána még bizakodtam és volt, hogy megpróbáltam vele... találkozgatni...de akkor már nem voltam ugyanaz. Kívülről láttam a dolgokat és láttam, amit ő gondolhat. Elkezdtem érzéketlenné válni, és kiszámíthatatlanná... Az utóbbi jó 1,5 évben, kavartam mindenkivel akit értem. Lefeküdtem olyan emberekkel, akikkel sosem gondoltam volna, h. megkaphatom őket, illetve, hogy ők megkaphatnak engem... És tudatában voltam a változásnak, tudatában voltam annak is, hogy mit teszek. De nem tudtam leállítani. Eleinte Em mellett is több pasi volt akivel randiztam... persze teljesen nyíltan... sosem fogok hazudni. De most itt van Em... sok döntés meghozatalával jutottam idáig, hogy csak ő legyen. De bízni senkiben sem tudok (egyelőre)... még azt se tudom, hogy a változás tart-e még ... Bár a rengeteg szeretet, gondoskodás, önzetlenség, amit Em nyújt, sok mindenre felnyitotta a szemem... és igyekszem irányítani minden mozdulatom. Sokat engedtem ebből az érzéketlen korszakomból. De azt hiszem már sosem lehetek az a rajongva szerető lány, aki egyszer régen voltam. Hiszek abban, hogy egyszer szeretünk életünkben igazán... utána pedig marad ez, (ha találsz egy olyan embert aki mindennél jobban szeret téged)... a biztonság, a tisztelet, a szeretet... és idővel mélyülnek az érzések... ha mélyülnek! [...]


Remélem elnyerte tetszéseteket... megihletett a reggeli szürkeség!





3 megjegyzés:

  1. Miközben olvastam soraid,folyamatosan változtak bennem az érzések:szomorúság,sajnálat, megdöbbenés,megértés... Láttam már mást is átesni ilyen időszakon. Ő istenben talált megnyugvást,teljesen megváltozott. Sosem könnyű. Mindig könnyebb,ha van valaki,aki segít. Az ember fejlődik,csak akarni kell a változást. Rajtad múlik.
    Egyébként pedig minden szerelem más. Az első nagy szerelem emléke mindig megmarad,hogy emlékezhess,hogy mesélhess róla a gyermekeidnek, az unokáidnak... Lehet igazán nagy,Igazi szerelem a következő is,de ott már más értékek számítanak. Ez így normális,természetes.
    Fel a fejjel lányzó!

    VálaszTörlés
  2. Jah,nagyon tetszik az új címe a blognak. Igazán találó!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen :) Aranyos vagy, hogy írtál :)

    Igen kicsit átformáltam a blogot :) Mostanában már főként híreket osztok meg (a kultúra világából) :) ezért gondoltam ezt a kávés dolgot :)

    Köszönök mindent! :)

    Puszi

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...