2011. július 12., kedd

Valaki játszik velem!

Na halihó mindenki!

Miután mindenki kétszer hőgutát kapott, és már megunta az életét is a besötétített szobák falai közt, megpróbálkozom egy post megírásával...
A mai napom is "jól" kezdődött... Kétszer kellett visszasétálnom valamilyen elhagyott "kacatomért". Egyszer mamámnál hagytam a lakáskulcsot, utána pedig, a telefonomért kellett hazasétálnom... Most vagy a meleg teszi ezt (is) velem... vagy valami magasabb rendű :), vagy csak szimplán a béta verzióm kelt fel reggel. Nem tudom! Az tény viszont, hogy a mai nappal ismét egyedül alszom ágyikómban. Letelt a páros nyaralás... de augusztusban ismétlünk ;)
Ebben a pár napban eléggé lemaradtam magamtól... Nem volt időm, meg őszintén bevallom... kedvem se megosztani az újdonságokat... De most rálépek a gázra és döngetek!

Megérkezett a mozikba a Harry Potter 7. részének 2. fele. Már alig vártam... elsők közt fogom megnézni a befejező epizódot. Ez a 2. fantasy film, vagy írhatom fantasztikus kalandfilmnek (kinek, hogy tetszik), amiben nem csalódtam a könyv olvasása után.... első A gyűrűk ura természetesen :) ! Aki olvashatta a könyveket, azoknak nem okoz meglepetést majd a H.P. - és a halál ereklyéi 2. vége ... De aki izgulva várja a befejező, végső összecsapást... a csata kimenetelét... annak nem is mondom el! Csak izguljatok :) ;)

A képre kattintva megnézhetitek a magyar előzetest!


Az alap sztorit itt sem ragoznám! Mindenki ismeri... hisz a csapból is ez folyik már egy jó pár éve. Ha pontos akarok lenni, akkor éppen 10 éve :)
A vörös szőnyeges premieren aratott. Magyarországi mozipremier július 15-én!
Respect a producereknek, a szereplőknek, a rendezőknek! Monumentálisat alkottak. Mondhatni korszakalkotó, amit véghez vittek. Milliókat vettek rá a könyvek elolvasására... Milliókkal szerettették meg a főhőst és csatlósait, ill. helyesbítenék... hű barátait! No és persze köszönet J. K. Rowling-nak... nélküle ez az egész nem is létezne!

Ha érdekes részleteket tudnál meg a könyvekről és a filmekről, katt ide és lépj be a csodák tárházába!

További szép meleg napot ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...